Beste ondernemer, investeert u mee in onze jeugd?

Graag stel ik u ons voor. Wij zijn een team vrijwilligers die ons wekelijks inzetten voor de jeugd uit de Generalenbuurt en omstreken in Eindhoven. Dit doen wij onder de vlag van Jong Nederland. Onze vereniging heet dan ook Jong Nederland Rapenland en wij zijn gevestigd aan de Generaal Van Voorst Tot Voorstlaan 1 te Eindhoven.

Wij zijn op zoek naar financiële hulp om de steeds duurdere kosten op te vangen en dat kan in principe in elke vorm waarin we mogelijk ook elkaar kunnen helpen. Wij willen een groep ondernemers samenbrengen als “Vrienden van Jong Nederland Rapenland”.

Hiervoor vragen wij jullie om een jaarlijkse ondersteuning in de vorm van een financiële bijdrage voor onze jeugdactiviteiten waar we culturen samenbrengen en normen en waarden met elkaar verbinden. Ook andere ondersteuning (zoals snoep, groente en fruit, onderhoud kampeermaterialen) is te bespreken, maar wel alles in de gedachte van ons jeugdwerk en de daar bijhorende activiteiten om onze jongeren in de leeftijd van 4 tot 18 jaar en ouder de juiste ontspanning te bieden. Jaarlijks zullen wij aan het begin van het jaar een bijeenkomst houden samen met onze leiding, ouders en de “Vrienden van Jong Nederland” om de mogelijkheid te bieden van elkaars netwerk gebruik te maken. Natuurlijk hebben wij een mooie plaats in ons gebouw waar duidelijk vermeld staat wie onze “Vrienden” zijn. En waar wij kunnen zullen we de nodige aandacht geven aan onze “Vrienden”. Uiteraard in overleg met u.

Om te zien wat wij doen en wie wij zijn. Verwijs ik jullie naar onze website https://www.jnrapenland.nl/ en ook zijn wij actief op diverse Social Media platforms, zoals Facebook en Instagram, onder de naam “jnrapenland”.

Heeft u interesse en/of suggesties om ons jaarlijks te ondersteunen en kunnen wij u welkom heten als “Vriend van Jong Nederland”, dan kunt u met ons contact opnemen via:

Het bestuur van Jong Nederland Rapenland via bestuur@jnrapenland.nl