Nieuws

Zaterdag 21 september 2019 van 14:00 – 16:00 Rommelmarkt bij Jong Nederland Rapenland. Gratis toegang. Opbrengst voor de eigen jeugdvereniging om weer allerelei leuke activiteiten te doen met en door jongeren.

Hallo Allen,

In 2019 bestaat Jong Nederland Rapenland 50 jaar en willen wij dat gaan vieren met alle betrokkenen uit het verleden en heden. Noteer alvast de datum 9 maart vanaf 20:30 bij het Generaaltje aan de Generaal Coenderslaan 59 te Eindhoven.
Laten jullie het ons eventjes weten of jullie er wel of niet zijn?
Dit kan via JNRapenland@outlook.com of via onderstaande link:
https://www.surveymonkey.com/r/JNRreunie2019
Hopelijk zien we elkaar dan. Wij hebben er zien in om iedereen weer te zien en terug te kijken op 50 mooie jaren.

Beste leden, leiding en ouders,

Jong Nederland Rapenland is aangesloten bij een nieuw soort clubactie om extra inkomsten voor onze club te genereren. Deze clubactie kost ons geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra. Jong Nederland Rapenland spaart voor ons 50 jarig bestaan in 2019: een speciaal kamp, uitstapjes en voor een te gek zomerfestival voor jeugd van 4 t/m 14 jaar in de Generalenbuurt. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar inkomsten voor onderhoud en vervanging om onze jaarlijkse activiteiten te kunnen blijven doen.

Een nieuwe laptop via Coolblue levert de club ongeveer 30 euro op. Een weekendje Noordwijk via Booking ongeveer 15 euro en een complete vakantie zelfs meer dan 80 euro!
Voor elke 100 euro kleding via Wehkamp (ook voor kinderen) spaart je club ongeveer 8 euro! Dat zijn serieuze bedragen, zeker als iedereen meedoet! Een bosje bloemen, gereedschap en kado’s voor alle verjaardagen koop je natuurlijk ook online. Met elke aankoop spaar je tot 8% voor onze club en via de webwinkels op onze eigen actiepagina is bijna alles te koop.
Hoe werkt het?
1. 1] KLIK naar onze speciale actiepagina: https://kopenvoorjeclub.nl/jongnederland-rapenland
2. 2] SHOP zoals je bent gewend en zoveel je maar wilt
3. 3] en SPAAR tot 8% van elke online aankoop – de opbrengst wordt live bijgewerkt op de actiepagina
Zo eenvoudig is het !!
Hoe kun je de actiepagina vinden?
1. – Bewaar de link naar de actiepagina op je buroblad, als favoriet of als opstartpagina van je browser
2. – ‘Zoek mijn Club’ op www.kopenvoorjeclub.nl
Tip: Niet alleen voor leden, maar ook voor bekenden: ouders, buren, big-spenders en shop-aholics. Deel Kopen voor Jong Nederland Rapenland daarom met iedereen die je kent.

Aangesloten webwinkels
In totaal zijn er ongeveer 40 verschillende webwinkels beschikbaar: Coolblue, Wehkamp, HEMA, Intertoys, Booking.com, Vliegtickets.nl, Decathlon, Aktiesport, Blokker, Ritel, Lidl, O’Moda, Kleertjes.com, Bijenkorf, Praxis, en nog veel meer. Voor bijna elk product is wel een webwinkel.
Just do it!
Door jouw extra muisklik kan onze club veel extra inkomsten verkrijgen.
Het is zonde als we dit “gevonden geld” niet voor onze club sparen.
Wie gaat als eerste Kopen voor Jong Nederland Rapenland?

In 2019 bestaat Jong Nederland Rapenland 50 jaar.
Allerlei leuke activiteiten zullen plaatsvinden met onze leden, ouders, buurtbewoners en natuurlijk ook met oude leden en oud leiding.

Nadere info zal volgen, maar wel willen we onze reünie al vast aankondigen voor onze oud leden en oud leiding en wel op:
zaterdag 9 maart 2019 van 20:30 – 23:59.

Ons nieuwe 50 jarig bestaan logo houden we ook nog een beetje geheim, maar een klein beetje willen we wel al laten zien…..

 

Op zaterdag 22 september organiseert Jong Nederland Rapenland weer een Rommelmarkt van 14:00 – 16:00.

Toegang is Gratis !

U weet dat dit ten gunste is van onze leden, zodat we weer leuke activiteiten kunnen organiseren voor onze kinderen!

U kunt uw spullen inleveren op vrijdag 21 september van 19.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag 22 september van 9.00 uur tot 12.00 uur aan het “Generaaltje” aan de  Generaal Coenderslaan 59 te Eindhoven.

!! SPONSORS GEZOCHT !!

Jong Nederland Rapenland is op zoek naar Sponsors.

In 2019 bestaat Jong Nederland Rapenland 50 jaar. Dit willen wij op een speciale manier met onze jeugdleden vieren en we hebben uw hulp hierbij nodig.

Naast een groots opgezette reünie willen wij het hele jaar door allerlei activiteiten voor onze leden en de buurt organiseren om zo de aandacht op onze vereniging en onze jeugd te vestigen in het kader van ons 50 jarig bestaan.

Ook zal hiervoor een speciaal kamp georganiseerd worden, waar we hele leuke activiteiten zullen gaan ondernemen, die net even anders zijn dan normaal.

Wat kunnen wij u als sponsor bieden.

In januari 2019 zal er een T-shirt gepresenteerd worden voor ons 50 jarig bestaan.
De bedrijfsnaam van sponsors wordt op de achterzijde van het shirt gedrukt. Naargelang de sponsoring worden de bedrijven in hoogte en grote geplaatst op de achterzijde. De leden en leiding worden verzocht om deze T-shirts het hele jaar op alle buitenactiviteiten te dragen.

Inschrijvingen om als sponsor op dit T-shirt te komen is mogelijk vanaf € 100,- Ook andere vormen van sponsoring zijn mogelijk en bespreekbaar.

Heeft u interesse en/of suggesties, dan kunt u met ons contact opnemen via: Peter van de Klundert

E-mail: p.vdklundert@outlook.com of bestuur@jnrapenland.nl

Rekeninnummer Stichting Jong Nederland Rapenland: NL 22 INGB 0008 1363 72

Meer informatie over Jong Nederland Rapenland aan de Generaal Coenderslaan 59 te Eindhoven via: www.jnrapenland.nl

Op zaterdag 14 april organiseert Jong Nederland Rapenland weer een Rommelmarkt van 14:00 – 16:00.

Toegang is Gratis !

U weet dat dit ten gunste is van onze leden, zodat we weer leuke activiteiten kunnen organiseren voor onze kinderen!

U kunt uw spullen inleveren op vrijdag 13 april van 19.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag 14 april van 9.00 uur tot 12.00 uur aan het “Generaaltje” aan de  Generaal Coenderslaan 59 te Eindhoven

Hallo Allen

Anders dan voorgaande edities en dat jullie gewend zijn , maar mede dankzij een paar ouders die het op hebben gepakt gaan we als wijk toch een Halloween Tocht houden en wel op dinsdag 31 oktober om 18:30. Vertrek bij het Jongeren Centrum nabij de Uitwijk.

Wij juichen dit alleen maar toe en hopen op een vernieuwde frisse start van de toch wel zeer geslaagd evenement.

Wij zijn nog eventjes aan het kijken hoe maar uiteraard gaan wij proberen om ons steentje bij te dragen.

Op zaterdag 23 september organiseert Jong Nederland Rapenland weer een Rommelmarkt van 14:00 – 16:00.

Toegang is Gratis !

U weet dat dit ten gunste is van onze leden, zodat we weer leuke activiteiten kunnen organiseren voor onze kinderen!

U kunt uw spullen inleveren op vrijdag 22 september van 19.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag 23 september van 9.00 uur tot 12.00 uur aan het “Generaaltje” aan de  Generaal Coenderslaan 59 te Eindhoven

Hallo allemaal.

De vakanties zijn nog aan de gang, maar wij bereiden ons al weer voor op het nieuwe seizoen van Jong Nederland. Het nieuwe JNR seizoen willen we gezellig samen starten met en wel met een Jong Nederland ZOMERFESTIVAL! Het is een leuke dag voor alle kinderen van JNR, maar ook alle vriendjes, vriendinnetjes en de kinderen uit de wijk zijn van harte welkom.
Ouders zijn die dag zelf verantwoordelijk voor de kinderen. Op deze dag zijn er spelletjes te doen, is er een luchtkussen, je kunt komen knutselen en natuurlijk krijg je ook wat lekkers en wat te drinken.

Het zomerfestival vindt plaats op 2 september 2017, vanaf 13:00 tot 16:00 uur.
Nieuwe leden zijn ook van harte welkom en we laten je graag zien wat wij bij Jong Nederland doen. Je kunt altijd 2 dagdelen gratis meedraaien en kijken of Jong Nederland Rapenland ook iets voor jou is. Wij hebben leden vanaf 4 jaar tot 16/17 jaar.

De entree van het Zomerfestival is gratis. Opgeven is niet nodig.

Hopelijk Tot dan!