Junioren

Junioren zijn kinderen in de leeftijd van 11 tot 13 jaar.

Als Junior ben je actief bezig met de rest van de groep. We ontdekken nieuwe dingen en doen leuke sporten in een team. Junioren zijn ook heel handig en creatief. Samen met de andere kinderen hebben we een gezellige groep. We maken van iedere week een feestje.

Wil je een keer komen kijken? Dat kan op donderdagavond van 19:00 tot 20:30. Wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar
In oktober de beurt aan de Junioren van Jong Nederland Rapenland om zichzelf voor te stellen. Dit hebben ze gedaan door allemaal een voorwerp te kiezen dat bij hun past, iets wat ze leuk vinden. En zie op de foto het resultaat daarvan. Zoals je ziet, een gezellige groep jongens en meiden.

 

Samen met de leiding Merel, Marlies, Rick en Tara is het elke donderdagavond lekker druk, maar zeker ook gezellig! Zo hebben ze de afgelopen weken al een soort quiz met opdrachten gedaan, een voetbaltoernooitje op het Johan Cruijff veld in de wijk, het uitdaagspel gedaan en nu het al donker en kouder is gaat de warme chocomel met slagroom er ook in. Het favoriete spel buskruit is ook al veel te vaak gespeeld.

 

Benieuwd naar wat de andere groepen elke week uitspoken? In de volgende nieuwsbrief verteld een andere groep haar verhaal.