Beste leden, leiding en ouders,

Jong Nederland Rapenland is aangesloten bij een nieuw soort clubactie om extra inkomsten voor onze club te genereren. Deze clubactie kost ons geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra. Jong Nederland Rapenland spaart voor ons 50 jarig bestaan in 2019: een speciaal kamp, uitstapjes en voor een te gek zomerfestival voor jeugd van 4 t/m 14 jaar in de Generalenbuurt. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar inkomsten voor onderhoud en vervanging om onze jaarlijkse activiteiten te kunnen blijven doen.

Een nieuwe laptop via Coolblue levert de club ongeveer 30 euro op. Een weekendje Noordwijk via Booking ongeveer 15 euro en een complete vakantie zelfs meer dan 80 euro!
Voor elke 100 euro kleding via Wehkamp (ook voor kinderen) spaart je club ongeveer 8 euro! Dat zijn serieuze bedragen, zeker als iedereen meedoet! Een bosje bloemen, gereedschap en kado’s voor alle verjaardagen koop je natuurlijk ook online. Met elke aankoop spaar je tot 8% voor onze club en via de webwinkels op onze eigen actiepagina is bijna alles te koop.
Hoe werkt het?
1. 1] KLIK naar onze speciale actiepagina: https://kopenvoorjeclub.nl/jongnederland-rapenland
2. 2] SHOP zoals je bent gewend en zoveel je maar wilt
3. 3] en SPAAR tot 8% van elke online aankoop – de opbrengst wordt live bijgewerkt op de actiepagina
Zo eenvoudig is het !!
Hoe kun je de actiepagina vinden?
1. – Bewaar de link naar de actiepagina op je buroblad, als favoriet of als opstartpagina van je browser
2. – ‘Zoek mijn Club’ op www.kopenvoorjeclub.nl
Tip: Niet alleen voor leden, maar ook voor bekenden: ouders, buren, big-spenders en shop-aholics. Deel Kopen voor Jong Nederland Rapenland daarom met iedereen die je kent.

Aangesloten webwinkels
In totaal zijn er ongeveer 40 verschillende webwinkels beschikbaar: Coolblue, Wehkamp, HEMA, Intertoys, Booking.com, Vliegtickets.nl, Decathlon, Aktiesport, Blokker, Ritel, Lidl, O’Moda, Kleertjes.com, Bijenkorf, Praxis, en nog veel meer. Voor bijna elk product is wel een webwinkel.
Just do it!
Door jouw extra muisklik kan onze club veel extra inkomsten verkrijgen.
Het is zonde als we dit “gevonden geld” niet voor onze club sparen.
Wie gaat als eerste Kopen voor Jong Nederland Rapenland?